🎨 Tag med til en kreativ weekend🎨Med overnatning

1.850,00 kr.

 

Hvad kan du forvente?

  • Dato: Lørdag 23. – Søndag 24. april 2024
  • Pris: 1.850 kr. inkl. overnatning
  • Max deltagere: 15
  • Forplejning: 2x aftensmad, 2x morgenmad, 2x frokost og lidt sødt fra Restaurant Vildmose
  • Overnatning: i lækre værelser på første sal, ca. 100 meter fra kursus lokalerne.

Forkæl dig selv med en hel weekend fyldt med kreativitet og ro på vores Krea-weekend med overnatning! Søstrene Kronbo sørger for, at du kan fordybe dig i dine krea-projekter uden afbrydelser, med lækker mad fra Restaurant Vildmose, overnatning og alt inkluderet. Der er max 15 pladser, og vi deler deltagerne op i små grupper for at bevare det trygge og hyggelige fællesskab. Pris: 1.850 kr. Tilmelding er bindende, men overdragelse af billet er muligt. Tag dine kreative venner med og skab uforglemmelige minder!

Fordyb dig i kreativiteten:
Glem alt om hverdagens afbrydelser. Her har du frihed til at arbejde i dit eget tempo, med adgang til alle nødvendige materialer fra vores velassorterede butik. Du behøver ikke tænke på oprydning eller manglende tilbehør – alt er inden for rækkevidde, så du kan fortsætte dit projekt, når inspirationen rammer.

Skab og forbind:
Udover ubegrænset kreativ tid, er vores weekend også en chance for at pleje kendte fællesskaber og skabe nye. I et afslappet og støttende miljø kan du dele ideer, teknikker og inspiration med andre kreative sjæle.

Gå ikke glip af denne mulighed for at genopfinde dig selv og dit kreative udtryk. Tilmeld dig nu og sikr dig en plads til en uforglemmelig weekend.

Din kreative rejse venter!

På lager

Varenummer (SKU): KA051024 Kategori:

Beskrivelse

Kreativ sammen med søstrene 

Krea-weekend med overnatning, hos Søstrene Kronbo, Er du klar til at forkæle dig selv med en uforglemmelig oplevelse?

Vores kreative getaway giver dig mulighed for at fordybe dig fuldt ud i dine projekter uden afbrydelser. Vi har sørget for alt, så du kan fokusere på at udfolde din kreativitet i et trygt og hyggeligt fællesskab.

Med alt inkluderet får du 2x aftensmad, 2x morgenmad, 2x frokost samt lidt sødt til kaffen. Hele weekenden kan du frit nyde kaffe, te og vand, mens du fordyber dig i dine kreative projekter.

Uanset om du strikker, syr eller udforsker andre kreative udtryk, har vi sørget for de perfekte rammer, så du kan slappe af og fordybe dig.

Vi inddeler de max 15 deltagere i mindre grupper, så trygheden og fællesskabet bevares. Hos Søstrene Kronbo er vi altid til stede for at hjælpe og støtte dig, så du kan få det fulde udbytte af din kreative weekend. Der vil naturligvis også være mulighed for at købe de materialer, du mangler, undervejs.

Krea-weekend med overnatning

Det bedste ved vores Krea-weekend er, at der ikke skal ryddes op! Du kan blot læne dig tilbage og nyde dine kreative resultater, mens vi tager os af alt det praktiske.

Pris: 1.850 kr. med overnatning. Pladserne er begrænsede, så tøv ikke for længe! Tag dine kreative venner med og skab mindeværdige øjeblikke sammen. Tilmeldingen er bindende, men du er hjerteligt velkommen til at overdrage din billet, hvis du bliver forhindret.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til, Krea-weekend med overnatning. En weekend fuld af kreativitet, hygge og ro, hvor alt er tilrettelagt for, at du kan udfolde dig uden afbrydelser.

Fakta-boks:

  • Dato: Lørdag 23. – Søndag 24. april 2024
  • Pris: 1.850 kr. inkl. overnatning
  • Max deltagere: 15
  • Forplejning: 2x aftensmad, 2x morgenmad, 2x frokost og lidt sødt fra Restaurant Vildmose
  • Tilmelding: Bindende (overdragelse muligt)

Tag dine kreative venner med og skab mindeværdige øjeblikke sammen. Pladserne er begrænsede, så tøv ikke for længe!

Tilmelding er bindende. Bliver du forhindret, er du hjertelig velkommen til at overdrage din billet til anden side.