SYMFONIE Udskiftbar rundpind str. 3 mm. 13 cm

63,00 kr.

SYMFONIE Udskiftbar rundpind str. 3 mm. 13 cm

De udskiftelige rundpinde er velegnede til både nybegynderen og den øvede strikker, som ønsker en lækker og holdbare strikkepind, som ikke vejer meget i hænderne. Pindene er ideelle til alle former for strikkeprojekter, da de kan bruges til både rundstrik og strik frem og tilbage.

De udskiftelige rundpinde kommer i størrelser fra 3 og op til 15 mm og har wirer i flere forskellige længder – korte som lange. Fordelen ved udskiftelige rundpinde er, at du nemt kan bygge præcis dén rundpind, som du skal bruge til det enkelte strikkeprojekt, og hvis du skal skifte pindstørrelse eller længde undervejs, kan du nemt bygge præcis den pind, som du mangler uden at skulle have dit strikketøj over på en helt ny rundpind.

KnitPro er én af de førende producenter af strikkepinde og hæklenåle. I Symfonie-serien findes både jumperpinde, rundpinde, udskiftelige rundpinde og strømpepinde samt hæklenåle.

På lager

Beskrivelse

SYMFONIE Udskiftbar rundpind 3 mm 13 cm

Vores SYMFONIE Udskiftbar rundpind, er en førsteklasses strikkepind, der kombinerer både funktionalitet og æstetik. Disse pinde er lavet af lamineret birketræ. Dette giver en let, men alligevel robust konstruktion. Den glatte overflade sikrer, at garnet glider ubesværet, hvilket gør strikkeoplevelsen både behagelig og effektiv. Dette er særligt vigtigt for dem, der strikker i mange timer ad gangen, da det reducerer belastningen på hænder og håndled.

Det flotte flerfarvede design på, SYMFONIE Udskiftbar rundpind, pindene tilføjer et strejf af elegance, til dit strikkeprojekt. Farverne er omhyggeligt valgt for at skabe en livlig, men harmonisk kombination, der afspejler kreativitet og håndværksmæssig dygtighed. Disse strikkepinde er ideelle til både begyndere og erfarne strikkere, der ønsker at forbedre deres udstyr med værktøj, der er både smukt og funktionelt.

Den udskiftbare funktion giver strikkere fleksibilitet, da du kan bruge forskellige kabelstørrelser afhængigt af dit projekt. Dette gør rundpindene velegnede til alt fra mindre strikkeprojekter som huer og sokker til større stykker som sweatre og sjaler. Muligheden for at skifte kabel betyder også, at du kan tilpasse længden af pinden til dit projekt, hvilket gør strikningen endnu mere tilpasset dine behov.

I vores fysiske butik i Skelund ved Hadsund i Nordjylland, værner vi om at tilbyde kvalitetsprodukter til meget billige priser. KnitPro Udskiftbar rundpind str. 3 mm er et perfekt eksempel på dette, hvor funktionalitet, holdbarhed og æstetik går op i en højere enhed. Uanset om du strikker som hobby, eller som en kreativ udtryksform, vil disse strikkepinde være en pålidelig og inspirerende følgesvend i dine projekter. Besøg vores butik, og oplev selv forskellen, som kvalitetsværktøj kan gøre i dine kreative sysler.

De udskiftelige rundpinde fra den populære KnitPro Symfonie-serie er produceret i lamineret birketræ, hvilket giver nogle meget stærke og holdbare strikkepinde. Birketræ er et rigtig lækkert og holdbart natur materiale. Strikkepindene er behagelige at holde ved, da birketræet ikke føles koldt i hænderne. Pindene vejer ikke meget, da birketræ samtidig er et let materiale. Strikkepindene er derfor dejlige at strikke med – selv i mange timer i streg.