🎨 Tag med til en kreativ weekend🎨Uden overnatning

1.350,00 kr.

Krea-weekend

Hvad kan du forvente?
Fra fredag den 7 februar  kl. 17 til søndag den 9 februar kl. 15, tilbyder vi en fuldt inklusiv oplevelse med to aftensmåltider, to morgenmåltider og to frokoster, samt kontinuerlig forsyning af kaffe, te, vand og der vil være lidt søde sager til kaffen.

For kun 1.350 kr. uden overnatning eller 1.850 kr. med overnatning, er alt, du behøver for en bekymringsfri og fuldt fordybende weekend, inkluderet.

Fordyb dig i kreativiteten:
Glem alt om hverdagens afbrydelser. Her har du frihed til at arbejde i dit eget tempo, med adgang til alle nødvendige materialer fra vores velassorterede butik. Du behøver ikke tænke på oprydning eller manglende tilbehør – alt er inden for rækkevidde, så du kan fortsætte dit projekt, når inspirationen rammer.

Skab og forbind:
Udover ubegrænset kreativ tid, er vores weekend også en chance for at pleje kendte fællesskaber og skabe nye. I et afslappet og støttende miljø kan du dele ideer, teknikker og inspiration med andre kreative sjæle.

Gå ikke glip af denne mulighed for at genopfinde dig selv og dit kreative udtryk. Tilmeld dig nu og sikr dig en plads til en uforglemmelig weekend.

Din kreative rejse venter!

På lager

Varenummer (SKU): KA041024 Kategori:

Beskrivelse

Kreativ sammen med søstrene 

Er du klar til en kreativ get-away, hvor alt er tilrettelagt for, at du kan udfolde din kreativitet uden afbrydelser? Kom og nyd en hel weekend med masser af hygge, hjælpsomme fællesskaber og adgang til at købe de materialer du mangler!

🍽️ Alt inkluderet: 2x aftensmad, 2x morgenmad, 2x frokost, lidt sødt til kaffe samt kaffe/the og vand hele dagen.

💰 Pris: 1.350 kr. uden overnatning / 1.850 kr. med overnatning.

Tag dine kreative venner med og skab mindeværdige øjeblikke sammen. Pladserne er begrænsede, så tøv ikke for længe!

Tilmelding er bindende. Bliver du forhindret, er du hjertelig velkommen til at overdrage din billet til anden side.