MØNSTERPAPIR 0,80X15M TERNET

80,00 kr.

 

Mønsterpapir med 2×2 cm tern er ideelt til mønstre, der skal forstørres på ark. Dette mønsterpapir er en praktisk løsning til at tegne mønstre, da ternene giver en enkel måde at tælle sig frem efter. Med hver tern, der måler 2×2 cm, opnår du en nøjagtig og letforståelig skala, der gør det nemt at overføre mønstre og sikre korrekte dimensioner.

Transparent papir til sy-mønstertegning giver dig en praktisk måde at skabe og tilpasse mønstre på. De tydelige tern, der måler 1×1 cm, gør det let at justere og korrigere mønstre, så du opnår præcis den pasform og det udseende, du ønsker. Med dette transparente papir kan du nemt visualisere og arbejde med dine sy-projekter for at skabe skræddersyede kreationer med nøjagtige mål og proportioner.

På lager

Varenummer (SKU): KKS000005 Kategori:

Beskrivelse

 

Produktinformation:

  • Længde: 15 meter
  • Bredde: 80 cm
  • Ternestørrelser: 2 x 2 cm & 1 x 1 cm
  • Vægt: 28 g/m2
  • Materiale: Papir
  • Farve: Hvid

Produktbeskrivelse:

Optimer dine designprojekter med vores Ternede Hvide Mønsterpapirrulle, der strækker sig over 15 meter i længden og 80 cm i bredden. Dette mønsterpapir er skræddersyet til at skabe nøjagtige og detaljerede mønstre til dine sy- og designopgaver.

Hver tern på papiret måler præcist enten 2 x 2 cm eller 1 x 1 cm. Den ene størrelse tern er fremhævet med solide linjer, mens den anden størrelse er markeret med stiplede linjer, hvilket gør det enkelt at skelne mellem de to størrelser og opnå nøjagtige målinger og proportioner i dine mønstre.

Uanset om du arbejder på tøjdesigns, quilteprojekter eller andre kreative håndværksopgaver, giver dette ternede mønsterpapir dig det nødvendige værktøj til at forfine dine idéer og sikre en perfekt pasform.

Med en generøs rulle på 15 meter kan du være sikker på at have tilstrækkeligt med mønsterpapir til dine kommende projekter. Gør dine designprocesser mere effektive og præcise med vores ternede hvide mønsterpapir!