Strikke adventskalender str. l/XL

750,00 kr.

 

Er du klar til en kreativ december? Søstrene Kronbo præsenterer en lækker strikke adventskalender med fire unikke strikkeprojekter. Hver søndag i advent åbner du, en pakke med garn, opskrifter og små overraskelser. Vi har tilføjet lidt godt til ganen, som du kan nyde, mens du arbejder på dit projekt. Kalenderen er perfekt til, at skabe hygge og ro i en travl tid. Begrænsede antal – bestil din kalender i dag og få en magisk og kreativ december med Søstrene Kronbo!

På lager

Beskrivelse

Hos Søstrene Kronbo er vi glade for, at præsentere vores nyeste KreaPop: Strikke adventskalender str. l/xl – en perfekt kombination af kreativitet og julehygge! Vi har sammensat en eksklusiv adventskalender, for strikkeentusiaster, som ønsker, at fordybe sig i hyggelige projekter, gennem hele december. Vi har lyttet til vores gæsters ønsker og skabt en oplevelse, hvor du hver adventssøndag, kan åbne en ny pakke fyldt med garn, opskrifter og små overraskelser.

Hvad kan du forvente?

Vores strikke Strikke adventskalender str. l/xl, indeholder fire spændende strikkeprojekter, som du kan glæde dig til, at starte på hver uge i advent. Hvert projekt kommer med små overrasker, garn og opskrifter. Uanset om du er, nybegynder eller erfaren strikker, er der noget for enhver smag. Projekterne er nøje udvalgt for, at give dig en kreativ udfordring og samtidig skabe ro og fordybelse i juletiden.

Overraskelser og forkælelse     

Udover strikkeprojekter indeholder adventskalenderen også små, skønne overraskelser. Vi har tænkt på det hele! Du vil finde små lækkerier, som du kan nyde, mens du arbejder på dine projekter. Hver pakke indeholder noget godt til ganen, der fuldender oplevelsen af hygge og afslapning.

En perfekt gave til dig selv eller en ven

Vores strikke adventskalender er ikke bare en kalender, men en oplevelse, der strækker sig over hele december. Det er en oplagt gaveidé, til dig selv eller en, du holder af, der elsker at fordybe sig i kreative projekter. Hver søndag i advent er som, at åbne en lille julegave, der ikke kun indeholder materialer, men også glæden ved at skabe noget med egne hænder.

Begrænsede antal Vi har kun et begrænset antal strikke adventskalendere, så det er en god idé at bestille hurtigt, hvis du vil sikre dig en. Vores kalender er designet til at skabe en magisk jul, hvor kreativiteten får lov til, at blomstre, mens du fordyber dig i smukke projekter, der bringer ro og glæde.

Fakta-boks:

  • Indhold: 4 strikkeprojekter med opskrift og garn
  • Overraskelser: Små gaver og lækkerier til ganen
  • Tid: En pakke hver søndag i advent
  • Pris: 750 kr.
  • Bestilling: Begrænsede antal – bestil i dag!