syng med dit håndarbejde D 26 november kl.19.00

75,00 kr.

syng med dit håndarbejde

Kom til “Syng med dit håndarbejde”-event hos Søstrene Kronbo i Businesspark Øst.

Spillemand Niels Knudsen bringer musik og latter til en hyggelig aften. Nyd kaffe og kager, mens du arbejder på dit håndarbejde og synger med på velkendte sange. Vores event i den fysiske butik er perfekt for alle, der elsker kreativt samvær og fællessang. Det bliver en aften fuld af latter og fællesskab, så vær klar til at grine og nyde godt selskab. Tag dit håndarbejde med, og forbered dig på en sjov og social oplevelse.

Hvis du synge med på disse sange og mange flere skal du altså ikke tøve med at få dig tilmeldt. Alle er velkommen med eller uden håndarbejde

-Man skal aldrig sige aldrig- Man skal aldrig sige aldrig
-Regnvejrsdag i november (jeg vil male dagen blå
– Skuld gammel venskab
– Svantes lykkelige dag
– Så længe jeg lever
– tak fordi vi er venner
-Jeg kan ikke få armene ned
-Gem et lille smil til det bliver´ gråvejr
-Tusindstykker
-Jeg bor til leje på havaie

Tilmelding er bindende. Bliver du forhindret er du velkommen til at give din billet videre.

På lager

Beskrivelse

syng med dit håndarbejde

Oplev magien ved fællesskab og kreativitet med vores “Syng med dit håndarbejde”-event i Businesspark Øst. Vi er begejstrede for, at invitere dig til en aften. Hvor tonerne fra Spillemand Niels Knudsens guitar fylder rummet med varme og venskab. Dette event er perfekt for alle, der elsker at sy, hækle, strikke, eller bare nyder et godt selskab og musik.

Kom og vær med, når vi drikker kaffe og nyder søde sager, alt imens Niels Knudsen underholder os med klassiske danske sange fra et stor sangregister. Medbring dit håndarbejde og forbered dig på en aften med sang, latter og samhørighed. Det er en unik mulighed for, at kombinere din kærlighed til håndarbejde med din glæde ved sang.

Vi holder til i hjertet af Businesspark Øst, et levende fællesskab, der understøtter lokale aktiviteter og kreativ udfoldelse. Eventet foregår i vores fysisk butik, hvor vi har skabt det ideelle miljø for både nybegyndere og erfarne håndværkere. Det er mere end bare en  krea aften; det er en aften, hvor du kan lære, dele og grine sammen med ligesindede.

Husk, at dette er en aften, hvor du ikke kun vil nyde musikken og håndarbejdet, men også det gode selskab. Vi kan ikke love, at du ikke kommer til at grine meget, for når Niels spiller op, er stemningen altid på toppen!

Sæt kryds i kalenderen og tag del i en aften, hvor håndarbejde og musik går hånd i hånd. Sikr din plads til “Syng med dit håndarbejde”-eventet nu, og bring dit håndarbejde og din sangglæde til en uforglemmelig aften.

Du er bestemt også velkommen uden håndarbejde, dette event er for alle der nyder musik og glæden ved at synge med.

vi bor: Skelund Hovedgade 20, 9560 Hadsund (den gamle havbakkeskole i Skelund)