Stop Garn og Stof spild

50,00 kr.

Stop Garn og Stof spild

Søndag D 17 november gør vi noget godt for vores alle sammes verden. Vi vil nemlig gerne mindske udsmid af noget der allerede er produceret. Derfor afholder vi

“stop garn og stof spild” messe.

Udstiller er hjertelige velkommen fra kl. 9.00 Husk bord og stol.

Dørene åbnes for gæster  kl. 10.00 Vi takker af kl. 14.00

Kaffe og kage kan købes.

Tilmelding er bindende. Bliver du forhindret er du hjertelig velkommen til at overdrage din plads til anden side.

Den 17. november fra kl. 9-17 afholder vi Stop Stof og Garnspild markedet i Businesspark Øst, Skelund. Her kan du som udstiller sælge dine ubrugt stof- og garnrester og give dem nyt liv, mens du som køber kan gøre gode fund til billige priser. Markedet fremmer genbrug og bæredygtighed ved at sikre, at intet går til spilde. Uanset om du sælger eller køber, er det en win-win for både pengepungen og miljøet. Vi glæder os til at byde dig velkommen til en dag fyldt med kreativitet og gode handler.

På lager

Beskrivelse

Stop Garn og Stof spild

Hos søstrene Kronbo ønsker vi, at alt bliver brugt, derfor har vi igen “stop garn og stof spild”

Den 17. november fra kl. 10-17 slår vi dørene op for Stop Stof og Garnspild markedet i Businesspark Øst, Skelund. Markedet er dedikeret til, at reducere spild og fremme bæredygtighed gennem køb og salg af stof- og garnrester. Vi inviterer både udstillere og købere til at deltage i en dag fyldt med kreativitet, genbrug og miljøbevidsthed.

Har du stof- eller garnrester liggende derhjemme? Så har du nu mulighed for at sælge dine materialer, til andre kreative sjæle, som kan give dem nyt liv. Det er en fantastisk chance for, at få ryddet op i dine gemmer og samtidig tjene lidt ekstra. Du kan sælge alt fra små stofrester til garnnøgler, du ikke længere bruger. Markedet er for alle, uanset om du er en hobbyist, der har samlet lidt for meget sammen, eller har materialer i overskud. Udstillere har selv deres brod med. køb en stand for kun 50 kr.

Er du køber, der søger efter nye, spændende materialer til dine kreative projekter? Så er dette marked stedet for dig! Her finder du alt fra farverige stofrester til lækkert garn – perfekt til strikkeprojekter, patchwork, syning, og mange andre hobbyprojekter. Alt sammen til gode priser, så du kan fylde lageret op uden, at tømme pengepungen. Uanset om du syr tøj, strikker sjaler, eller hækler tæpper, vil du kunne finde inspiration og materialer på dette marked.

Udover de økonomiske fordele, er der også en vigtig miljømæssig gevinst ved at deltage. Når du køber eller sælger rester, hjælper du med at reducere spild og fremme en bæredygtig livsstil. I stedet for at lade stof og garn ende som affald, får de nyt liv og nye formål.

Fordele for udstillere:
  • Tjen penge på materialer, du ikke længere bruger.
  • Hjælp med at reducere spild og støt bæredygtighed.
  • Kom i kontakt med andre kreative og miljøbevidste deltagere.
Fordele for købere:
  • Få adgang til unikke materialer til lave priser.
  • Gør et godt køb og støt genbrug og bæredygtighed.
  • Få ny inspiration til dine hobbyprojekter.

Så uanset om du vil købe eller sælge, er Stop Stof og Garnspild markedet det perfekte sted at være den 17. november i Skelund. Kom og vær med til en hyggelig dag fyldt med gode fund, kreative løsninger og bæredygtighed!

Kom med dine rester af garn, stof og tilbehør, eller det du engang var begejstret for, men nu er begejstringen falmet…. Der er helt sikkert nogen der kan bruge det, du har i overskud.

Vi invitere alle der er kreative indenfor til denne messe. Hvor genbrug er “guldet” der skal have nyt liv, ved en anden.

Har du ikke noget du vil sælge, men ønsker at tjekke om du kan gøre en god handel. Så kik forbi Businesspark Øst Skelund.

Der er gratis adgang.

Kaffe og kage kan købes.