Tilbud

French Terry – Lys gråmeleret

Original price was: 126,00 kr..Current price is: 75,00 kr..

 

French terry med børstet bagside, bestående af 96% bomuld og 4% elastan, er et blødt og strækbart stof, perfekt til sweatshirts, joggebukser og børnetøj.

Den børstede bagside giver ekstra varme og komfort, ideel til vintertøj og hyggelige hjemmedekorationer som tæpper og puder.

Stoffet er åndbart, holdbart og let at vedligeholde, hvilket gør det velegnet til både begyndere og erfarne syere. Brug det til at skabe stilfulde og funktionelle beklædningsgenstande, der føles behagelige og ser fantastiske ud.

Fakta om French Terry – Lys gråmeleret

Bredde: 158 cm

Vægt 230g/m²

Kvalitet: 96% bomuld, 4% elastan

Certificering:

Oeko-tex, 1802023, Centexbel

På lager

Varenummer (SKU): KS000016 Kategorier: , ,

Beskrivelse

French Terry – Lys gråmeleret med børstet bagside, bestående af 96% bomuld og 4% elastan, er et alsidigt og behageligt stof, der er ideelt til mange syprojekter. Den børstede bagside giver en ekstra blød og varm fornemmelse, hvilket gør stoffet perfekt til komfortabelt tøj og hyggelige beklædningsgenstande. Kombinationen af bomuld og elastan sikrer en god strækbarhed og åndbarhed, samtidig med at stoffet bevarer sin form og holdbarhed over tid.

Brug french terry til at skabe stilfulde og funktionelle beklædningsgenstande som sweatshirts, hættetrøjer, joggebukser og leggings. Stoffets strækbarhed og komfort gør det også ideelt til afslappet hjemmetøj som pyjamas og loungedragter. Den børstede bagside tilføjer et lag af varme, hvilket gør det til et fremragende valg til vintertøj og overgangsjakker.

French terry er også ideelt til børnetøj. Lav bløde og komfortable trøjer, bukser og kjoler til de små. Stoffet er skånsomt mod børns følsomme hud og let at vedligeholde. Bomuldens naturlige åndbarhed og elastanens fleksibilitet sikrer, at tøjet er behageligt at bære hele dagen.

Til hjemmedekoration kan french terry bruges til at lave hyggelige tæpper, puder og sengetøj. Den bløde og varme fornemmelse fra den børstede bagside gør disse hjemmedekorationer ekstra behagelige og indbydende. Stoffet er let at arbejde med og kan nemt klippes og sys til forskellige projekter, hvilket gør det velegnet til både begyndere og erfarne syere.

French terry er nemt at vedligeholde og kan vaskes i maskine uden at miste sin blødhed eller strækbarhed. Med sin kombination af komfort, holdbarhed og alsidighed er french terry med børstet bagside et must-have i enhver stofsamling. Perfekt til at skabe både stilfulde og komfortable kreationer, der skiller sig ud.

Fakta om French Terry – Lys gråmeleret

Bredde: 158 cm

Vægt 230g/m²

Kvalitet: 96% bomuld, 4% elastan

Certificering:

Oeko-tex, 1802023, Centexbel

Yderligere information

Vægt 0,368 kg
Størrelse 50 × 50 × 5 cm