YOGA SNONINGSPIND ERGONOMISK 20CM 4,0 MM (2STK)

133,00 kr.

 

Produkt beskrivelse

Pryms ergonomiske YOGA snoningspinde på 20 cm og 4,0 mm er ideelle til at skabe præcise snoningsmønstre og kabelstrik.

Deres unikke form og fleksible materiale sikrer maksimal komfort og kontrol, hvilket reducerer belastningen på håndleddene.

Perfekte til sweatre, tørklæder og andre strikkeprojekter, disse pinde gør det nemt at arbejde med komplekse mønstre.

Lavet af holdbart plastmateriale, er de lette og nemme at bruge i lange perioder.

Med deres glatte overflader glider garnet let, hvilket gør dem til et uundværligt værktøj for både begyndere og erfarne strikkere.

På lager

Beskrivelse

YOGA SNONINGSPIND ERGONOMISK 20CM 4,0 MM

Disse ergonomiske YOGA SNONINGSPIND ERGONOMISK 20CM 4.0 MM (2STK), fra Prym er et uundværligt værktøj for strikkeentusiaster, der ønsker at skabe perfekte snoningsmønstre med lethed og komfort.

Med en længde på 20 cm og en diameter på 4,0 mm, er disse pinde designet til at give maksimal kontrol og præcision, mens du arbejder.

Deres unikke form og fleksible materiale sikrer, at de ligger godt i hånden og reducerer belastningen på håndleddene under lange strikkesessioner.

YOGA snoningspinde er specielt designet til at håndtere komplekse snoninger og kabelstrikmønstre.

De ergonomiske egenskaber gør dem ideelle for både begyndere og erfarne strikkere.

Den buede form af pindene gør det nemt at holde styr på maskerne, mens du arbejder med snoninger. Og de glatte overflader sikrer, at garnet glider let uden at hænge fast.

Disse snoningspinde er perfekte til projekter som sweatre, tørklæder, huer og andre strikkerier, hvor snoninger og kabelmønstre er i fokus.

De er også velegnede til at skabe unikke teksturer på både små og store projekter. Uanset om du arbejder med tykt uldgarn eller finere garn, vil disse pinde hjælpe dig med at opnå et professionelt resultat hver gang.

Pryms YOGA snoningspinde er lavet af højkvalitets plastmateriale, som sikrer langvarig holdbarhed og fleksibilitet.

Deres lette vægt gør dem nemme at bruge i længere perioder uden at forårsage træthed. De leveres i en praktisk pakke med to stykker, så du altid har en ekstra ved hånden, når du arbejder på større projekter.

For dem, der elsker at strikke og ønsker at forbedre deres teknik og komfort, er disse ergonomiske snoningspinde et must-have tilbehør. De kombinerer funktionalitet, komfort og stil, hvilket gør dem til et uundværligt værktøj i enhver strikkers samling.

Andre har også købt

MASKEWIRE 2MM ASS. FV 300 CM 1stk. (xn--sstrenekronbo-bnb.dk)

DIGITAL OMGANGSTÆLLER (xn--sstrenekronbo-bnb.dk)