knappenåle med glashovede 30×0,6 mm 10 gram

42,00 kr.

 

Disse glashovednåle på 30 mm x 0,60 mm er perfekte til præcise sy projekter og håndværk.

Med assorterede farver gør de det nemt at organisere og tilføjer et dekorativt element til dit arbejde.

Ideelle til at fæstne mønstre, holde stoflag på plads, eller markere specifikke punkter, er nålene lavet af stærkt og holdbart rustfrit stål.

De kan bruges på en række materialer, fra lette stoffer til tungere tekstiler, og er også velegnede til quilteprojekter. Deres alsidighed gør dem uundværlige for enhver syentusiast eller håndværker.

På lager (kan bestilles som restordre)

Beskrivelse

GLASHOVEDNÅL 30 X 0,60 MM ASSORTERET (10 GRAM)

Disse GLASHOVEDNÅL 30 X 0.60 MM ASSORTERET er et uundværligt værktøj for enhver syentusiast eller kreativ håndværker. Med en længde på 30 mm og en tykkelse på 0,60 mm, er de perfekte til præcisionsarbejde i et bredt spektrum af tekstiler.

De farverige glashoveder gør dem ikke blot nemme at få øje på, men tilføjer også et element af sjov og farve til dit sy projekt.

De kommer i en assorteret pakke med flere farver, herunder sort, hvid, grøn, rød, blå og gul. Det gør det muligt at organisere og adskille forskellige dele af dit arbejde visuelt.

Disse nåle er ideelle til en række forskellige anvendelser.

De kan bruges til at fæstne mønstre til stof, holde lagene af stof på plads, mens du syr. Eller markere specifikke punkter på dit projekt.

Glashovederne sikrer, at nålene er nemme at håndtere og indsætte i stoffet uden at beskadige det.

Desuden er nålene lavet af rustfrit stål, hvilket gør dem både stærke og holdbare. Og de kan modstå gentagne indstik i selv de mest krævende materialer.

Hvad enten du arbejder med lette stoffer som bomuld og silke, eller tungere materialer som denim og lærred, vil disse nåle være en pålidelig del af dit sy udstyr.

De er også velegnede til quilteprojekter, hvor præcision og holdbarhed er afgørende. Deres skarpe spidser gør det let at trænge igennem flere lag stof, og de glatte skafter sikrer, at de nemt kan fjernes uden at trække tråde eller beskadige materialet.

For kreative projekter uden for syning kan disse glashovednåle også bruges i dekorationer. f.eks. at fastgøre stofblomster til arrangementer eller som en del af en dekorativ opslagstavle. Deres attraktive udseende og praktiske funktioner gør dem til et must-have i enhver håndværkers værktøjskasse.

Stof og mønster vægte 2 stk. (xn--sstrenekronbo-bnb.dk)

Strygelineal 10 X 30 cm (xn--sstrenekronbo-bnb.dk)