Små margueritter – støvet lilla – jersey print

140,00 kr.

 

Små margueritter – støvet lilla – jersey print er perfekt til feminine og elegante syprojekter. Stoffets bløde og strækbare kvalitet gør det ideelt til både tøj og kreative hobbyprojekter. De hvide margueritter mod den støvede lilla baggrund skaber et delikat og harmonisk udtryk. Vi sælger stoffet i små mængder fra 25 cm, så du kan købe præcis, hvad du har brug for. Besøg vores butik i Hadsund, Nordjylland, eller køb online til meget lave priser.

På lager

Beskrivelse

Vores Små margueritter – støvet lilla – jersey print, er det ideelle valg for dem, der elsker et feminint og tidløst design. Dette smukke stof, præsenterer et mønster af små, hvide margueritter spredt over en blød, støvet lilla baggrund. Denne farvekombination giver stoffet, et elegant og delikat udseende, som er både moderne og klassisk. De små margueritter, med deres klare hvide blade og varme gule centre, skaber en harmonisk kontrast til den støvede lilla baggrund. Hvilket gør stoffet velegnet til en bred vifte af kreative projekter.

Det bruger vi stoffet til

Små margueritter – støvet lilla – jersey print, er kendt for sin blødhed og strækbarhed, hvilket gør det utroligt behageligt at bære. Det er perfekt til at sy forskellige typer beklædning, såsom kjoler, t-shirts, leggings og bluser. Dette print er især velegnet til sommer- og forårsgarderoben, hvor de lyse farver og det delikate mønster, kan bringe en friskhed til ethvert outfit. Stoffets fleksibilitet sikrer en god pasform, der følger kroppens bevægelser, hvilket gør det til et fremragende valg for tøj, der skal være både komfortabelt og stilfuldt.

Ud over tøj er Små margueritter – støvet lilla – jersey print, også et fremragende valg til kreative hobbyprojekter. Du kan bruge stoffet til, at sy smukke og dekorative genstande som puder, sengetøj eller små gardiner, der kan bringe et strejf af elegance og farve ind i hjemmet. Det subtile blomsterdesign gør stoffet nemt, at kombinere med andre materialer, hvilket giver dig frihed til at eksperimentere med forskellige teksturer og farver i dine projekter.

For dem, der arbejder på mindre projekter, eller som ønsker, at prøve stoffet først, tilbyder vi Små margueritter – støvet lilla. I små mængder, helt ned til 25 cm. Dette giver dig mulighed for at købe præcis den mængde, du har brug for, uden at skulle købe mere end nødvendigt. Vores fysiske butik i Hadsund, Nordjylland, har et bredt udvalg af lignende stoffer, og vores venlige personale står altid klar til at hjælpe dig med at finde det perfekte materiale til dine behov. Med vores meget billige priser kan du frit udfolde din kreativitet uden at bekymre dig om budgettet.

Fakta

Bredde: 150

Vægt 200g/m²

Kvalitet: 95% bomuld, 5 % lycra

Certificering:

Got certifikat: License no. CE0246

Got certifikat

Got certifikat

Stoffet er GOTS mærket, hvilket betyder at der ikke er brugt skadelige kemikalier i produceringen af stoffet.

Yderligere information

Størrelse 100 × 150 cm