Glimmer tyl sølv

65,00 kr.

 

Vores Glimmer Tyl Sølv er en blød og elegant metervare, perfekt til kreative projekter som strutskørter og festkjoler. Stoffets glimmer-effekt tilføjer et luksuriøst præg, ideelt til bryllupper, konfirmationer og andre festlige begivenheder. Med en bredde på 138-142 cm og en vægt på 240 g/m² er denne tyl nem at arbejde med. Vi sælger ned til 25 cm, så du kan få præcis den mængde, du har brug for. Besøg vores fysiske butik i Hadsund, Nordjylland, og få kvalitet til en meget billig pris. Perfekt til hobbyprojekter og kreative sjæle!

Fakta

  • Bredde: 138
  • Vægt 240g/m²
  • Kvalitet: 100% polyester

Dette Retro gyldne blomsterprint i jersey stof kombinerer smuk elegance med praktisk anvendelighed. Med blød, strækbar kvalitet og livlige farver mod en mørk baggrund, er det ideelt til både tøj og boligindretning. Stoffet er let at arbejde med, perfekt til både begyndere og erfarne sy-entusiaster. Vi tilbyder små mængder fra 25 cm, så du kan købe præcis, hvad du har brug for. Besøg vores butik i Hadsund, Nordjylland, eller shop online, og nyd de meget lave priser.

På lager

Beskrivelse

Glimmer tyl sølv

Vores kvalitets Glimmer Tyl i sølv er et fremragende valg. Hvis du søger en blød og lækker metervare, med et strejf af elegance. Denne tyl er let og luftig, hvilket gør den ideel. Til både kreative hobbyprojekter og beklædningsgenstande, der skal have et let og feminint udtryk. Tyl i sølv er specielt velegnet til, at skabe smukke strutskørter, elegante brudekjoler eller kreative dekorationer til særlige anledninger.

Den elegante glimmer-effekt tilføjer et luksuriøst præg, hvilket gør stoffet perfekt, til festlige lejligheder. Såsom bryllupper, fødselsdage, og konfirmationer. Samtidig er stoffet nemt, at arbejde med og behageligt at bære, da det hverken er for stift eller kradser mod huden. Med en bredde på mellem 138 og 142 cm er der rigeligt plads til at lave større projekter som kostumer eller scenedekorationer.

Glimmer Tyl Sølv kan også bruges til, at lave smukke lag-på-lag effekter. Kombinationen af tyllets gennemsigtige udseende og den diskrete glimmer, gør det muligt at skabe dybde og struktur i designet. Du kan for eksempel bruge det til, at lave dekorative detaljer på kjoler, eller som et overlay på en simpel nederdel for, at tilføje et ekstra touch af elegance.

Butikken

Hos os kan du købe ned til 25 cm stof, hvilket gør det nemt at få præcis den mængde, du har brug for til dit projekt. Vores fysiske butik i Hadsund, Nordjylland, byder dig velkommen til at udforske et bredt udvalg af materialer til kreative projekter. Med meget billige priser er det let at komme i gang med dit næste kreative eventyr, uanset om du laver dekorationer til en fest eller arbejder på at sy en unik kjole.

Så hvis du leder efter en kombination af blødhed, glimmer og elegance, er vores Glimmer Tyl Sølv det rette valg for dig. Det smukke udseende og de lækre farver gør det perfekt til enhver kreativ sjæl, og vi glæder os til at hjælpe dig med dit næste projekt.

Fakta

Bredde: 138

Vægt 240g/m²

Kvalitet: 100% polyester

Yderligere information

Størrelse 100 × 138 cm