Tilbud

tropisk have 1

Original price was: 140,00 kr..Current price is: 65,00 kr..

 

Fakta

  • Bredde: 145
  • Vægt 220g/m²
  • Kvalitet: 96% bomuld, 4 % lycra
Certificering:
oekotex-certifikat

oekotex-certifikat

Dette 100% økologiske bomuldsstof har et delikat print der hedder tropisk have 1.

Ideelt til sommerkjoler, børnetøj og hjemmedekoration. Stoffet er blødt, åndbart og Oeko-tex-certificeret.

Brug det til at lave unikke beklædningsgenstande, pudebetræk, gardiner og kreative projekter. Det er let at arbejde med og velegnet til både begyndere og erfarne syere.

Den smukke kombination af blomster fra tropisk have 1 tilføjer et fortryllende touch til dine kreationer.

På lager

Beskrivelse

tropisk have 1

Dette smukke Jersey print med tropisk have 1-Jersey print er en perfekt tilføjelse til dine kreative syprojekter. Stoffet er lavet af 95% økologisk bomuld og 5% Lycra og er oekotex-certificeret, hvilket sikrer, at det er både miljøvenligt og hudvenligt. Den bløde og åndbare kvalitet gør det ideelt til en bred vifte af anvendelser.

Brug dette stof til at skabe unikke og stilfulde beklædningsgenstande. Det er perfekt til sommerkjoler, nederdele, bluser og tunikaer. Det levende print med tropisk have 1, tilføjer et feminint og fortryllende touch til ethvert outfit. Den lette bomuldskvalitet sikrer, at tøjet er behageligt at bære, selv på varme sommerdage.

Dette stof er også ideelt til børnetøj. Lav søde kjoler, bukser og skjorter til de små, der vil elske de farverige blomster og den fine  baggrund. Det bløde bomuldsstof er skånsomt mod børns følsomme hud og er let at vaske og vedligeholde.

Til hjemmedekoration kan dette smukke stof bruges til at lave dekorative pudebetræk, gardiner og sengetøj. De delikate store blomster, tropisk have 1-Jersey print tilføjer et forfriskende og levende element til ethvert rum. Brug det også til kreative projekter som quiltning, patchwork og stofkunst. Det detaljerede print giver en ekstra dimension til dine projekter og gør dem virkelig unikke.

Dette bomuldsstof er nemt at arbejde med og velegnet til både begyndere og erfarne syere. Det kan nemt klippes og sys til forskellige projekter. Dets holdbare kvalitet sikrer, at dine kreationer forbliver smukke og funktionelle over tid.

Med sin kombination af kvalitet, skønhed og miljøvenlighed er dette bomuldsstof medblomster fra en tropisk have 1 en fantastisk tilføjelse til din stofsamling. Perfekt til at skabe elegante, sjove og unikke kreationer, der skiller sig ud.

Fakta

Bredde: 145

Vægt 220g/m²

Kvalitet: 96% bomuld, 4 % lycra

Certificering:
oekotex-certifikat

oekotex-certifikat

Yderligere information

Størrelse 100 × 145 cm