Hør CORN

150,00 kr.

  • 100% hør
  • 138 cm
  • åndbar
  • Oeko tex mærket

Denne smukke hørstof i CORN farve er perfekt til tøj og hjemmedekoration. Det er let, åndbart og holdbart.

Ideelt til sommerbeklædning som kjoler, nederdele og bluser.

Brug det også til stilfulde gardiner, pudebetræk og duge. Hør er nemt at arbejde med og et miljøvenligt valg. Dets naturlige styrke og skønhed gør det til en fantastisk tilføjelse til enhver stofsamling.

Perfekt til både begyndere og erfarne syere.

Vores Hør i Nature er også økotex mærket, hvilket betyder at der ikke er brugt skadelige kemikalier i produceringen af stoffet.

På lager

Beskrivelse

Hør CORN

Hør CORN. Kvaliteten er i 100% hør og derfor 100% naturligt.

Denne smukke hørstof i corn farve er et alsidigt og holdbart materiale, perfekt til en bred vifte af sy-håndværksprojekter. Hør er kendt for sin styrke, åndbarhed og naturlige skønhed. Dette stof er ideelt til både beklædningsgenstande og hjemmedekoration.

Hørstoffet er perfekt til at lave tøj. Det er let og åndbart, hvilket gør det ideelt til sommerbeklædning. Brug det til at sy smukke kjoler, nederdele, bluser og bukser. Det naturlige udseende og den behagelige tekstur gør det også velegnet til mere afslappet tøj som tunikaer og shorts.

Dette hørstof er også fantastisk til hjemmedekoration. Brug det til at lave stilfulde gardiner, pudebetræk og duge. Det naturlige udseende af hør tilføjer en rustik og elegant atmosfære til ethvert rum. Det kan også bruges til at lave smukke lampeskærme og andre dekorative elementer.

Hørstoffet er let at arbejde med, hvilket gør det velegnet til både begyndere og erfarne syere. Det kan nemt skæres, syes og formes til forskellige projekter. Dets naturlige styrke sikrer, at det holder godt over tid, selv ved hyppig brug.

Dette stof er også et miljøvenligt valg. Hør er en naturlig fiber, der kræver færre pesticider og vand sammenlignet med andre materialer. Ved at vælge hør, bidrager du til en mere bæredygtig fremtid.

Uanset om du arbejder på tøj, accessories eller hjemmedekorationer, vil dette hørstof i CORN farve tilføje et elegant og holdbart element til dine projekter. Dets alsidighed og naturlige skønhed gør det til en uundværlig tilføjelse til din stofsamling.

Yderligere information

Vægt 0,352 kg
Størrelse 50 × 50 × 5 cm