Jersey print med Pippi kort

140,00 kr.

Jersey print med Pippi kort

På lager (kan bestilles som restordre)

Varenummer (SKU): KS000011 Kategorier: ,

Beskrivelse

Dette charmerende Bomulds Jersey stof er en hyldest til eventyr og barnlig undren. Pippi: “Det har jeg aldrig prøvet før, så det kan jeg nok godt”.

perfekt for syentusiaster, der ønsker at vække deres kreationer til live. Med et legende motiv og Pippis gåpåmod, fuld af humor og glæde. Dette stof er en invitation til at drømme stort.

Det er ideelt til at sy komfortabelt og bevægelsesvenligt børnetøj som legevenlige bukser, bløde T-shirts, og hyggelige nattøjssæt.

Dets stræk og blødhed gør, at det også er velegnet til babytæpper eller en sød lille kjole med masser af vidde til at snurre og lege i.

Syentusiaster kan også overveje at bruge dette stof til at skabe unikt tilbehør som en børnehavetaske, en pude til børneværelset eller et bogomslag til eventyrlige historiebøger. Motivets rige detaljer og historiefortællende elementer vil uden tvivl inspirere til utallige timers leg og fantasi.

Dette stof er ikke kun et vidunderligt valg for dem, der sætter pris på kvalitet og sikkerhed, men også for dem, der ønsker at bringe et element af magi, gåpåmod og nysgerrighed ind i deres håndarbejde.

 

Fakta

Bredde: 140cm

Vægt 140 g/m²

Kvalitet: 95% Bomuld, 5 % lycra

Certificering

Dette økologisk bomuldsjersey stof er certificeret med OEKO-TEX® Standard 100, hvilket er din garanti for, at stoffet er testet for skadelige stoffer og sikker for alle aldre. Vi har Selvfølgelig licens til at sælge Pippi.

Yderligere information

Størrelse 100 × 140 cm