Viskose jersey-print Sommer blomster i klare farver

140,00 kr.

 

Viskose jersey med sommerblomster i klare farver er perfekt til lette sommerkjoler, toppe og nederdele. Stoffet er blødt, åndbart og har en smuk drapering, der gør det ideelt til både afslappet og formel beklædning. De klare farver i blomsterprintet giver et friskt og iøjnefaldende udtryk. Vi sælger stoffet i metermål og ned til 25 cm, så du kan købe den præcise mængde, du har brug for. Besøg vores fysiske butik i Hadsund, Nordjylland, for mere inspiration.

På lager

Beskrivelse

Viskose jersey-print Sommer blomster i klare farver

Viskose jersey- med sommerblomster i klare farver er det perfekte valg for dig, der ønsker at skabe unikke og farverige beklædningsgenstande. Dette stof er fremstillet af en viskoseblanding, der sikrer både komfort og holdbarhed. Og gør det ideelt til en bred vifte af kreative projekter. Med sin lette og åndbare kvalitet er stoffet velegnet til. Sommerkjoler, bluser, nederdele og lette jakker. tøj fremstillet af dette stof, kan bæres både til hverdag og til festlige anledninger. Viskosens naturlige draperingsevne gør det nemt at sy tøj, der falder smukt på kroppen, hvilket giver et elegant og professionelt look.

Det farverige blomsterprint på dette stof, bringer et strejf af naturens skønhed ind i dit hjemmelavede tøj. Printet består af en smuk kombination af klare farver, herunder solgule, himmelblå og rosenrøde nuancer, der tilsammen skaber et iøjnefaldende og harmonisk mønster. Disse farver gør stoffet ideelt til at lyse op i din sommergarderobe, og det kan nemt matches med forskellige accessories og sko for at skabe et fuldendt look.

Stoffets blødhed og elasticitet gør det meget behageligt at have på, hvilket er en vigtig faktor, når du skaber tøj, som du skal bære i længere tid. Viskose jersey har den fordel, at det er meget let at arbejde med, hvilket betyder, at både erfarne syersker og nybegyndere vil finde det nemt at skabe flotte beklædningsgenstande. Takket være stoffets strækbarhed er det også velegnet til projekter, hvor pasformen er afgørende, såsom tætsiddende kjoler og toppe.

Kig ind til søstrene

Dette stof sælges i metermål, og vi tilbyder muligheden for at købe ned til 25 cm, hvilket er perfekt, hvis du har brug for en mindre mængde stof. F.eks.. til et mindre projekt, såsom et tørklæde eller børnetøj. Denne fleksibilitet gør det muligt at undgå spild og sikrer, at du kun køber den mængde, du virkelig har brug for. Derudover er vores priser meget konkurrencedygtige, så du får kvalitetsstof til en meget billig pris.

Hvis du er i Nordjylland, er du meget velkommen til at besøge vores fysiske butik i Hadsund. Her kan du se og røre ved stoffet, før du beslutter dig for, hvad du vil lave af det. Vores dygtige personale står altid klar til at give dig gode råd og inspiration til dine projekter. Uanset om du er en erfaren syerske eller nybegynder, vil vores kreative butik være en kilde til inspiration.

Fakta

Bredde: 145cm

Vægt 140 g/m²

Kvalitet: 94% Viskose, 6 % lycra

Certificering:

oekotex-certifikat

oekotex-certifikat

Yderligere information

Størrelse 100 × 145 cm